Mijn eerste blog!

Gepubliceerd op 2 maart 2018 13:26

LEES JE MEE?

Hoi, goedemiddag, daar ben ik dan met mijn eerste blog over www.umhcreaties.nl

Het advies om meer bekend te raken, is een blog beginnen!

Kan nog net zo voor we het weekend in gaan, best ook een beetje spannend hoor, want waar ga ik het nu over hebben en hoe gaat het er in het vervolg uitzien. In de tips van het www.blogbureau.nl van Helma Folman, heb ik gelezen hoe en wat te werk te gaan. Eens kijken of ik dat onder controle ga krijgen. Het liefste wat ik natuurlijk doe is achter de naaimachine kruipen om leuke persoonlijke items te maken.

Ik wil het voornamelijk gaan hebben over UMH Creaties en wat hier allemaal gemaakt wordt door mij persoonlijk. Ja, letterlijk alles komt Uit Mijn Handen!! De hulp die ik krijg is op de achtergrond, van 1 van mijn zussen.

Ja, ik zal mij eerst even voorstellen dan weten jullie een beetje waar je mee te maken hebt. Ik ben Joke, jarenlang (maar voelt toch kort) samen en getrouwd, met mijn bruin ogende man. Wij genieten en zorgen samen voor onze 17 jarige zoon en een Duitse Herder van sinds kort 8 jaar.

Ik kom uit een gezin van 5; 3 zussen en de bofkont, de jongste, is een jongen. Hij zal het ook zwaar gehad hebben met 4 zussen boven zich. Maar ja, op een keer werd hij sterk en waren de zaken omgedraaid. Zonder dollen, we hadden het goed en genieten gelukkig nog steeds van onze ouders. Die het heel stoer van mij vinden, dat ik een bedrijf maakte van mijn hobby. Dit geldt net zo goed voor m'n schoonouders. Om het verhaal compleet te maken hebben we ook nog 2 bonus zusjes. Die behoren ook tegelijk bij mijn grootste fans. Toch, meiden?

Voor het ontstaan van UMH Creaties, was ik jarenlang werkzaam in de bakkerswereld, een tijdje bij een bloemist en daarna in de drogisterij. Maar loop ik langs een bakkerswinkel... hou me tegen, want ik wil graag naar binnen, al is het maar even de lucht opsnuiven en...om met een zakje of doosje naar buiten te komen. Daar tegenover wordt er dan weer veel gewandeld met de hond en hard gelopen om op conditie te blijven.

Nou, dit is in grote lijnen wie ik nu ben en ben je benieuwd naar wat ik in de toekomst ga vertellen, lees de volgende keer dan mee. Dan vertel ik wat over de opzet van UMH Creaties.

 

Fijn weekend geniet ervan, het wordt Heerlijk Lenteweer!!

IMG_7305-1.jpg

 Creatieve groetjes,

 Joke     

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.